GİST 2023 Oyun Fuarı

GİST 2023 Oyun Fuarı

GİST 2023 Oyun Fuarı

GİST 2023 oyun fuarı, bu yıl Indomie Hazır Noodle markası için bir zaferle sonuçlandı. Indomie standı, ziyaretçilere unutulmaz anlar ve bol miktarda hediyeler sunarak dolup taştı. Indomie, oyunseverlerin buluşma noktası olan GİST 2023 oyun fuarında yerini aldı ve katılımcılara keyifli bir deneyim sunmak için bir dizi eğlenceli etkinlik düzenledi.

CS:GO Turnuvası:

Indomie standında gerçekleştirilen 5 vs 5 CS:GO turnuvası büyük bir heyecanla karşılandı. Turnuvaya katılanlar, en fazla adam vuran oyuncu olarak büyük bir ödülün sahibi olma fırsatı yakaladı. Ayrıca, diğer 9 katılımcıya da teselli ikramiyeleri olarak Indomie Box kazandı.

Cosplay Güzellik Yarışması:

Fuarın her günü, renkli ve yaratıcı kostümleriyle katılan katılımcılar arasında Indomie standında gerçekleştirilen cosplay güzellik yarışmaları da izleyiciler büyük bir ilgi gördü. Kazananlar, izleyicilerin büyük alkışları belirlendi.

Instagram Selfie Kampanyası:

Indomie standında hediyeler hiç bitmedi. Ziyaretçiler, standımızda çektikleri selfieleri Instagram hesaplarında paylaşarak 200,00 TL değerinde steam cüzdan kodu kazandılar.

Indomie Ailesi olarak, genç, enerjik ve dinamik bir kitle ile bir araya gelmekten onlarla vakit geçirmekten büyük mutluluk duyduk.

Daha Fazla Haber

Daha Fazla Haber