Özel öğrenciler hem yaptı, hem yediler

Özel öğrenciler hem yaptı, hem yediler

Özel öğrenciler hem yaptı, hem yediler

Indomie Hazır Noodle fabrikamızda, Çerkezköy Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi ve Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği’nin ortak projesiyle 20 özel öğrenciyi fabrikamızda misafir ettik.

Türkiye’deki ilk noodle üretim fabrikasını ziyaret eden öğrenciler, noodle yapım aşaması ile ilgili bilgiler alıp, ardından bu yemeği mutfakta yapıp afiyetle yediler.

Çerkezköy Bakış - Çerkezköy Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi’nde eğitim gören 20 özel öğrenci, Sosyal Hayat dersi ve “Engelleri Aşmaya Geldik” projesi kapsamında Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği’nin katkı ve destekleriyle Indomie Adkoturk fabrikasını ziyaret etti. Burada fabrika pazarlama süpervizörü Şafak Yendün, öğrencilere noodle hakkında bilgi verdi. Bilgilendirmenin ardından fabrikayı gezen ve üretim aşamalarını yerinde gören öğrenciler uygulama mutfağında pratik yaptı.

HEDİYE TAKDİM ETTİLER

Çerkezköy Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Murat Sütçü ve Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği Başkanı Murat Akay’ın da hazır bulunduğu ziyarette fabrika yöneticileri öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti. Çerkezköy Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi öğrencileri de okulda yaptıkları çeşitli hediyeleri fabrika yönetimine armağan etti. Fabrika yöneticileri iş ortamına uygun kişileri çalıştırmayı şirket olarak desteklediklerini belirtti.

Daha Fazla Haber

Daha Fazla Haber