Indomie Çocuk Festivali

Indomie Çocuk Festivali

Indomie Çocuk Festivali

İstanbul: 212 Alışveriş Merkezi, bu hafta sonu çocukları unutulmaz bir eğlenceyle ağırlayacak. 3-4 Şubat tarihlerinde, saat 12 ile 20 arasında devam edecek Indomie Çocuk Festivali, çocukları renkli anlar yaşamaya davet ediyor.

Gün boyunca devam edecek olan noodle yeme yarışması katılımcılara hem eğlenceli anlar yaşatacak hem de birbirinden özel hediyelerle ödüllendirecek. Bu keyifli etkinlik, çocuklara unutulmaz bir hafta sonu sunarken aynı zamanda onların yaratıcılıklarını ve eğlenceli yarışma ruhlarını destekleyecek.

Etkinlik boyunca çocuklar, profesyonel jonglör gösterileri, illüzyon şovları, balon bağlama atölyeleri ve yaratıcı yüz boyama etkinlikleriyle keyif dolu bir gün geçirecekler. Saat 12'den 20'ye kadar aralıksız devam edecek etkinlikte, her anı dolu dolu yaşamak isteyen çocuklar için birbirinden eğlenceli aktiviteler bulunacak.

İki gün boyunca sürecek Çocuk Festivali’nde, Indomie, yüzlerce hediye dağıtarak katılımcılara teşekkür edecek. Çocukları bekleyen bu büyük eğlence etkinliği için aileleri ve çocukları 212 Alışveriş Merkezi'ne davet ediyoruz. Unutulmaz anlar, renkli gösteriler ve bol ödülle dolu bu hafta sonunu kaçırmayın!

Daha Fazla Haber

Daha Fazla Haber